De prive tattoo studio van Zuid Holland

Welkom bij tattoo studio Bruut. Mijn naam is Randy, en ik ben de trotse eigenaar en tatoeëerder hier. Ik ben deze privé tattoo studio begonnen omdat ik een meer persoonlijke ervaring wilde creëren voor mijn klanten. In tegenstelling tot traditionele tattoo shops, werken wij één-op-één met onze klanten in een privé-omgeving om hun comfort te garanderen en de best mogelijke tattoo ervaring te bieden.

Intake

Tijdens een uitgebreid intakegesprek nemen we graag de tijd om jouw ideeën en wensen voor je tattoo te bespreken. Samen kijken we naar de gewenste locatie op je lichaam, de grootte van de tattoo en alle details die voor jou belangrijk zijn. Dit gesprek vindt altijd plaats in onze studio, waar een ontspannen sfeer heerst en waar je alle ruimte hebt om je ideeën te delen.

We zorgen ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de prijs voordat we verdergaan. Tijdens het intakegesprek maken we ook graag meteen een afspraak voor het zetten van de tattoo, zodat je met een gerust hart vooruit kunt kijken naar het moment waarop jouw idee werkelijkheid wordt.

Gratis intake bij tattoo studio Bruut

TATTOO SESSIE

Op de afgesproken datum en tijd wordt je hartelijk ontvangen door een van onze getalenteerde artiesten. Samen nemen we nogmaals rustig de tijd om je ontwerp te bespreken. Je hebt alle gelegenheid om eventuele wijzigingen door te voeren en ervoor te zorgen dat het ontwerp volledig aan je verwachtingen voldoet.

Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp, maken we een stencil en brengen we dit nauwkeurig aan op de gewenste plek. Dit markeert het begin van de tattoo-sessie, waarin we jouw ideeën tot leven brengen!

Tattoo sessie Bruut

Contact

Een tatoeage is een persoonlijke ervaring, we willen ervoor zorgen dat je je comfortabel en ontspannen voelt tijdens je afspraak. Daarom werken we alleen op afspraak, zodat je de privacy hebt die je nodig hebt. Heb je toch liever eerst een intake gesprek om jouw wensen te bespreken? Kies dan voor een gratis intake gesprek.