Wij werken met vaste prijzen

We krijgen vaak de vraag wat een tattoo kost. Bij tattoo studio Bruut werken we met vaste prijzen. Zo weet je als klant vooraf altijd waar je aan toe bent. Tijdens een intake gesprek bespreken we het ontwerp, de grootte en de plaats om de prijs te bepalen. Op deze manier betaal je nooit meer dan afgesproken.

Mini tattoo Zoetermeer

Start tarief

Wij werken met een start tarief van €80,- Dit tarief word ook gerekend voor kleine tattoos zoals Fineline tekstjes en linework tot 4 cm.

Dagsessie

Bij een dagsessie moet je denken aan grotere stukken van 20 tot 30 cm ongeveer. Een dagsessie begint rond een uur of 10:00 en duurt ongeveer 6 uur.

Zorg dat je genoeg eten en drinken bij je hebt. Lees hier wat handige tips om je voor te bereiden op een dag sessie.

Leeuw realistische tattoo Boskoop Waddinxveen
Vinger tattoos

Vinger tattoos

Voor tattoos op je vingers hanteren wij geen bijwerksessie. Dit omdat er geen pijl op te trekken is hoe deze genezen. Bij sommige mensen vervaagd de tattoo en bij sommige verdwijnt de tattoo zelfs. Dit komt omdat vingers bewegelijke plekken zijn waardoor de inkt sneller vervaagt.

Overtuigd?

Wij worden blij van op maat gemaakte ontwerpen! Ben je overtuigd? En wil je een passend unieke tattoo laten ontwerpen? Plan dan een gratis intake gesprek in.

Intake gesprek bij Tattoo studio Bruut Boskoop