De prive tattoo studio van Zuid Holland

Welkom bij tattoo studio Bruut. Mijn naam is Randy, en ik ben de trotse eigenaar en tatoeëerder hier. Ik ben deze privé tattoo studio begonnen omdat ik een meer persoonlijke ervaring wilde creëren voor mijn klanten. In tegenstelling tot traditionele tattoo shops, werken wij één-op-één met onze klanten in een privé-omgeving om hun comfort te garanderen en de best mogelijke tattoo ervaring te bieden.

Intake

Tijdens een intake gesprek bespreken we je wensen, locatie op je lichaam en de grootte van je tattoo. Dit gebeurt altijd bij ons in de studio. Tijdens dit gesprek maken we een grof ontwerp en wanneer jouw wensen helemaal duidelijk zijn voor de artiest, maken we een definitief ontwerp.

Naast het bespreken van het ontwerp worden ook de kosten besproken en wordt er direct een afspraak gemaakt voor het zetten van de tattoo.

Gratis intake bij tattoo studio Bruut

TATTOO SESSIE

Op de afgesproken datum en tijd word je ontvangen door een van onze artiesten, en bespreken we nog even je ontwerp. Hier heb je nog alle tijd om je ontwerp te bespreken met de artiest en om eventuele aanpassingen door te voeren.

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp zullen we een stencil maken en deze op de gewenste plek aanbrengen. Hierna begint de tattoo sessie!

Tattoo sessie Bruut

Contact

Een tatoeage is een persoonlijke ervaring, we willen ervoor zorgen dat je je comfortabel en ontspannen voelt tijdens je afspraak. Daarom werken we alleen op afspraak, zodat je de privacy hebt die je nodig hebt. Heb je toch liever eerst een intake gesprek om jouw wensen te bespreken? Kies dan voor een gratis intake gesprek.