Ontdek de tijdloze schoonheid van permanente make-up

Maak kennis met Joëlle, een gepassioneerde expert in het creëren van perfecte wenkbrauwen. Ze vindt dagelijks voldoening in het vormgeven van prachtige wenkbrauwen voor haar gewaardeerde klanten. Joëlle streeft naar absolute perfectie, waarbij ze aandacht schenkt aan elk detail en er alles aan doet om het te verfijnen. Haar ultieme doel? Jou laten stralen!

Wij bieden een scala aan geavanceerde PMU-technieken aan, waaronder Powder Brows en Combi Brows. Ontdek hoe Noëlle jouw natuurlijke schoonheid kan versterken en maak vandaag nog een afspraak.

PMU Bruut

Combi Brows

Combi Brows is een permanente make-up techniek voor wenkbrauwen, waarbij twee verschillende technieken worden samengevoegd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt geaccentueerd met de hairstrokes techniek, terwijl de overloop vanaf 1,5 cm vanaf de aanzet tot aan de staart wordt gepigmenteerd met behulp van de Powder Brows techniek. Door deze combinatie van technieken ontstaat een prachtige en natuurlijke uitstraling.

Powder brows

Powder Brows is een moderne techniek voor permanente make-up van de wenkbrauwen. Bij deze procedure wordt met behulp van een PMU-apparaat en een wegwerp naald/cartridge een reeks fijne pixels (mini dots) in de bovenste laag van de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een zachte, poederachtige uitstraling op de wenkbrauwen. Deze methode geeft de wenkbrauwen een volle en goed verzorgde look, waardoor ze er natuurlijk en mooi gedefinieerd uitzien.

Touch-up

Permanente make-up vervaagt na verloop van tijd door de celvernieuwing, het afweersysteem van het lichaam en de invloed van UV-licht. Deze factoren spelen een rol bij het vervagen van de pigmenten. Om ervoor te zorgen dat de permanente make-up altijd optimaal blijft, is het raadzaam om jaarlijks een touch-up behandeling te ondergaan. Deze touch-up zorgt voor een opfrissing van de kleur en vorm, waardoor je langdurig van een fris en mooi resultaat kunt genieten.

Maak een afspraak

We staan klaar om jou te helpen je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met prachtige, langdurige wenkbrauwen en een stralende uitstraling.

    Waar wil je graag een afspraak voor?*
    Combi browsPowder browsTouch upBrow lamination