Hoe werkt een intake gesprek?

Tattoo studio Bruut is geen doorsnee tattoo shop! Wij vinden jouw privacy belangrijk! En daarom werken wij alleen op afspraak. Op deze manier hebben we 100% aandacht voor jouw en je nieuwe tattoo. Elke tattoo brengt een uniek verhaal met zich mee, daarom werken wij graag met een gratis intake om zo tot een passend uniek ontwerp te komen.

Uiteraard ben je ook gewoon welkom als je al een idee hebt wat je volgende tattoo of eerste tattoo gaat worden.

Op deze pagina leggen wij uit hoe het gehele proces bij ons in zijn werk gaat.

afspraak maken tattoo studio bruut

1. Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken vul je het aanvraagformulier in. In dit formulier probeer je jouw wensen zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Hier kan je ook eventuele voorbeelden die je op pinterest heb gevonden meesturen. Wij proberen altijd binnen 3 dagen terug te reageren.

2. Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek bespreken we je wensen, locatie op je lichaam en de grootte van je tattoo. Dit gebeurt altijd bij ons in de studio. Tijdens dit gesprek maken we een grof ontwerp en wanneer jouw wensen helemaal duidelijk zijn voor de artiest, maken we een definitief ontwerp.

Naast het bespreken van het ontwerp worden ook de kosten besproken en wordt er direct een afspraak gemaakt voor het zetten van de tattoo.

tattoostudio Bruut Boskoop
Tattoo ontwerp

3. Ontwerp

Als alle wensen zijn besproken en er is een afspraak gemaakt zullen wij voor jou het ontwerp uitwerken. Tijdens een intake gesprek zal er een foto gemaakt worden van de locatie waar de tattoo gezet zal worden.

Het uiteindelijke ontwerp zal via de mail besproken worden, Wij gebruiken de gemaakte foto om je een goed beeld te geven hoe de tattoo uiteindelijk eruit zal komen te zien.

4. Tattoo sessie

Op de afgesproken datum en tijd wordt je ontvangen door een van onze artiesten, en bespreken we nog even je ontwerp. Hier heb je nog alle tijd om je ontwerp te bespreken met de artiest en om eventuele aanpassingen door te voeren.

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp zullen we een stencil maken en deze op de gewenste plek aanbrengen. Hierna begint de tattoo sessie!

Kosten tatoeage tattoo studio bruut
Balm tattoo aftercare

5. Nazorg

Aan het einde van de tattoo sessie zal de artiest je uitleg geven over het verzorgen van je nieuwe tattoo, dit krijg je uiteindelijk ook schriftelijk mee.

Je kan bij ons ook een tattoo zalf aanschaffen wat het genezingsproces bevorderd.

Wil jij graag een ontwerp laten maken of een intake inplannen?