Prijzen

Bij het bepalen van de kosten houden we rekening met:

  • Techniek: De gebruikte technieken kunnen variëren van eenvoudige lijntekeningen tot complexe schaduwen en kleurenschema's.
  • Stijl van de tatoeage: Verschillende stijlen zoals realisme, traditioneel, en geometrisch vereisen elk hun eigen benadering en expertise.
  • Tijd: De benodigde tijd voor de tatoeage is afhankelijk van de complexiteit en grootte van het ontwerp.

Voor het bijwerken van een tatoeage bieden we een gratis touch-up aan binnen 3 maanden na de eerste sessie. Na deze periode vragen we een kleine bijdrage van €40,- voor eventuele bijwerkingen.

Aanbetalingen

Voor het vastleggen van een afspraak vragen we om een aanbetaling. Dit helpt ons om jouw afspraak te bevestigen en de tijd en moeite die de artiest steekt in het ontwerpen en voorbereiden van je tatoeage te waarborgen.

  • Verplaatsen van je afspraak: Je kunt je afspraak kosteloos verplaatsen als je dit minstens 48 uur van tevoren aangeeft.
  • Annuleren van je afspraak: Bij annulering kunnen we de aanbetaling helaas niet terugbetalen, omdat deze dient ter compensatie voor de reeds bestede tijd en voorbereidingen door de artiest.

We waarderen je begrip en kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je volgende tatoeage!

Wat zeggen onze klanten

Ilse Kreb
Ilse Kreb
2023-11-10
Mijn eerste tatoeage laten zetten bij Randy. Super fijne sfeer. Randy stelde me gerust en legde uit wat er allemaal ging gebeuren. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden, zeker als je een beetje zenuwachtig bent voor je eerste tatoeage.
Ger Wiertsema
Ger Wiertsema
2023-10-28
Super mooi resultaat, ik ben erg tevreden 👍💪🏻 er word schoon gewerkt, de tatoeëerder Randy luistert naar je wensen en maakt er vervolgens in zijn eigen style een mooie tattoo van!! Ook is hij super vriendelijk, echt helemaal top👍
Remon Bahnerth
Remon Bahnerth
2023-10-20
Zeer tevreden met mijn pas gezette tattoo door Randy. Neemt de tijd in zowel de intake als bij het bespreken van het ontwerp voor het zetten. Hij luistert naar je en geeft ruimte voor eigen inbreng. Erg prettig en professioneel geholpen. Aanrader!
Shaggy Wolfdog
Shaggy Wolfdog
2023-10-14
Zeer vriendelijke jongen, die maakt wat je in gedachten had. Top.
Angela van Egmond
Angela van Egmond
2023-08-30
Vriendelijk personeel, bij intake mijn wensen besproken en ontwerp was ver boven mijn verwachting. Snel weer terug voor een volgende.
J Hoenderdos
J Hoenderdos
2023-08-27
Ik heb hier meerdere tattoos laten zetten. Randy maakt toffe ontwerpen, denkt goed mee bij ideeën en werkt heel rustig en professioneel. Hij geeft ook de mogelijkheid voor intakegesprekken, waardoor deze studio ook heel geschikt is om je eerste tattoo te laten zetten!
Kimberly Verhoef
Kimberly Verhoef
2023-08-26
Bij Tattoo Studio Bruut hangt er een hele relaxte en ontspannen sfeer, er word meegedacht, advies gegeven en ontspannen je tatoeage zetten.
Kim Groot
Kim Groot
2023-08-22
Zo onwijs blij met mij twee nieuwe tattoos. Hij luistert goed naar je ideeën en denkt mee. En het was heel gezellig. Gewoon top!
jente kuijlenburg
jente kuijlenburg
2023-08-19
Fijne vaklui, alleen ik kwam thuis met 2 mega brute lullen op m’n bovenbeen…

Heb je nog vragen? of wil je een afspraak inplannen?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met het plannen van je volgende tatoeage. Of je nu een specifieke vraag hebt over een ontwerp, een afspraak wilt maken, of meer informatie nodig hebt, neem gerust contact met ons op via onderstaande opties. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.