De kunst van tattoo studio Bruut

Tattoo studio Bruut werd opgericht in 2022 door Randy, een gepassioneerde artiest met een diepe liefde voor kunst. Vanaf jonge leeftijd was ik altijd creatief bezig en vond ik het geweldig om mensen blij te maken met mijn kunstwerken. Het voelde alsof ik een stukje van mezelf gaf in elk ontwerp dat ik maakte.

Mijn visie voor de studio ontstond uit een verlangen om meer te bieden dan de standaard "lopende band" aanpak die vaak in tattoo shops wordt gezien. Ik wilde een plek creëren waar de persoonlijkheid van elke klant centraal staat. Door mijn werkwijze met persoonlijke intakes, krijg ik meer feeling bij het maken van elk ontwerp, wat resulteert in unieke en persoonlijke tattoo-kunstwerk.

Mijn achtergrond in grafisch ontwerp en de rust die ik wil uitstralen heeft de unieke benadering van onze studio gevormd. In de loop van tijd hebben we een team van getalenteerde artiesten samengesteld, elk met hun eigen specialiteiten en stijlen. Samen hebben we talloze kunstwerken gecreëerd die de grenzen van traditionele tattoo-stijlen verleggen.

Tattoo studio Alphen aan den rijn

Artiesten

TatsbyRandy

Randy

Fine-line | abstract-realisme |
micro-realisme | Japans

tattoo thomas

Thomas

Realisme | Old school

Tatsbytvg

Tess

Fine-line | Ornament | Apprentice

Wat zeggen onze klanten

Ilse Kreb
Ilse Kreb
2023-11-10
Mijn eerste tatoeage laten zetten bij Randy. Super fijne sfeer. Randy stelde me gerust en legde uit wat er allemaal ging gebeuren. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden, zeker als je een beetje zenuwachtig bent voor je eerste tatoeage.
Ger Wiertsema
Ger Wiertsema
2023-10-28
Super mooi resultaat, ik ben erg tevreden 👍💪🏻 er word schoon gewerkt, de tatoeëerder Randy luistert naar je wensen en maakt er vervolgens in zijn eigen style een mooie tattoo van!! Ook is hij super vriendelijk, echt helemaal top👍
Remon Bahnerth
Remon Bahnerth
2023-10-20
Zeer tevreden met mijn pas gezette tattoo door Randy. Neemt de tijd in zowel de intake als bij het bespreken van het ontwerp voor het zetten. Hij luistert naar je en geeft ruimte voor eigen inbreng. Erg prettig en professioneel geholpen. Aanrader!
Shaggy Wolfdog
Shaggy Wolfdog
2023-10-14
Zeer vriendelijke jongen, die maakt wat je in gedachten had. Top.
Angela van Egmond
Angela van Egmond
2023-08-30
Vriendelijk personeel, bij intake mijn wensen besproken en ontwerp was ver boven mijn verwachting. Snel weer terug voor een volgende.
J Hoenderdos
J Hoenderdos
2023-08-27
Ik heb hier meerdere tattoos laten zetten. Randy maakt toffe ontwerpen, denkt goed mee bij ideeën en werkt heel rustig en professioneel. Hij geeft ook de mogelijkheid voor intakegesprekken, waardoor deze studio ook heel geschikt is om je eerste tattoo te laten zetten!
Kimberly Verhoef
Kimberly Verhoef
2023-08-26
Bij Tattoo Studio Bruut hangt er een hele relaxte en ontspannen sfeer, er word meegedacht, advies gegeven en ontspannen je tatoeage zetten.
Kim Groot
Kim Groot
2023-08-22
Zo onwijs blij met mij twee nieuwe tattoos. Hij luistert goed naar je ideeën en denkt mee. En het was heel gezellig. Gewoon top!
jente kuijlenburg
jente kuijlenburg
2023-08-19
Fijne vaklui, alleen ik kwam thuis met 2 mega brute lullen op m’n bovenbeen…

Tijd voor koffie?

We zijn er om jouw visie tot leven te brengen met unieke, persoonlijke kunstwerken. Wil je graag sparren met één van onze artiesten?, we nodigen je uit voor een gratis intakegesprek. Dit is jouw kans om ons te leren kennen, jouw ideeën te bespreken en samen het perfecte ontwerp te creëren.