Hygiëne, GGD-gecertificeerd, RIVM-goedgekeurd, en Vegan Tattoo Inkt

Bij Tattoo studio Bruut nemen we hygiëne en veiligheid zeer serieus. Wij zijn trots op onze strikte naleving van hygiëneregels en onze toewijding aan jouw gezondheid. Hier vind je alles wat je moet weten over hoe wij een schone en veilige omgeving garanderen voor jouw tattoo-ervaring.

GGD gekeurde tattoo studio

We weten dat een veilige, schone omgeving niet alleen jouw gezondheid waarborgt maar ook bijdraagt aan een positieve tattoo ervaring. Onze toewijding aan strikte hygiënische standaarden begint met het feit dat we officieel gekeurd en gecertificeerd zijn door de GGD. Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan alle nationale hygiëne-eisen en regelgeving voor tattoo- en piercing shops. Om deze hoge standaard te behouden, ondergaan we regelmatig inspecties die ervoor zorgen dat onze werkwijze altijd up-to-date is en in overeenstemming met de nieuwste eisen.

Tattoo studio Alphen aan den rijn
Veilig werken Bruut

Toestemmings formulier

Bij tattoo studio Bruut vragen we je om bij aankomst een toestemmingsformulier in te vullen. Dit formulier bevestigt dat je niet onder invloed bent van alcohol, drugs, of andere middelen. Het helpt ons ook om belangrijke gezondheidsinformatie in te zien die eventueel een risico kunnen zijn met het laten zetten van een tattoo. Jouw veiligheid en welzijn staan bij ons voorop.

Na het zetten van je nieuwe tattoo zal onze artiest je persoonlijk uitleggen hoe je het beste voor je verse tattoo kunt zorgen. Je kunt deze instructies altijd nog eens nalezen op onze nazorgpagina, waar je uitgebreide informatie en tips vindt om je tattoo in topconditie te houden.

Consistentie en Kwaliteit

Bij Tattoo studio Bruut werken al onze artiesten volgens dezelfde strikte hygiëne- en kwaliteitsregels. Ongeacht welke artiest jouw tattoo zet, kun je erop vertrouwen dat ze allemaal gebruik maken van hetzelfde hoogwaardige merk naalden en producten tijdens het tatoeëren. Deze consistentie in onze werkwijze zorgt ervoor dat elke tattoo, van een delicate fineline tot een robuuste old school, met dezelfde zorg en precisie wordt gezet.

Wil je meer weten over de verschillende tattoo stijlen die we aanbieden? Bezoek dan onze pagina met tattoo stijlen om te ontdekken welke stijl het beste bij jou past.

Tattoo studio Alphen aan den rijn

Wat zeggen onze klanten

Ilse Kreb
Ilse Kreb
2023-11-10
Mijn eerste tatoeage laten zetten bij Randy. Super fijne sfeer. Randy stelde me gerust en legde uit wat er allemaal ging gebeuren. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden, zeker als je een beetje zenuwachtig bent voor je eerste tatoeage.
Ger Wiertsema
Ger Wiertsema
2023-10-28
Super mooi resultaat, ik ben erg tevreden 👍💪🏻 er word schoon gewerkt, de tatoeëerder Randy luistert naar je wensen en maakt er vervolgens in zijn eigen style een mooie tattoo van!! Ook is hij super vriendelijk, echt helemaal top👍
Remon Bahnerth
Remon Bahnerth
2023-10-20
Zeer tevreden met mijn pas gezette tattoo door Randy. Neemt de tijd in zowel de intake als bij het bespreken van het ontwerp voor het zetten. Hij luistert naar je en geeft ruimte voor eigen inbreng. Erg prettig en professioneel geholpen. Aanrader!
Shaggy Wolfdog
Shaggy Wolfdog
2023-10-14
Zeer vriendelijke jongen, die maakt wat je in gedachten had. Top.
Angela van Egmond
Angela van Egmond
2023-08-30
Vriendelijk personeel, bij intake mijn wensen besproken en ontwerp was ver boven mijn verwachting. Snel weer terug voor een volgende.
J Hoenderdos
J Hoenderdos
2023-08-27
Ik heb hier meerdere tattoos laten zetten. Randy maakt toffe ontwerpen, denkt goed mee bij ideeën en werkt heel rustig en professioneel. Hij geeft ook de mogelijkheid voor intakegesprekken, waardoor deze studio ook heel geschikt is om je eerste tattoo te laten zetten!
Kimberly Verhoef
Kimberly Verhoef
2023-08-26
Bij Tattoo Studio Bruut hangt er een hele relaxte en ontspannen sfeer, er word meegedacht, advies gegeven en ontspannen je tatoeage zetten.
Kim Groot
Kim Groot
2023-08-22
Zo onwijs blij met mij twee nieuwe tattoos. Hij luistert goed naar je ideeën en denkt mee. En het was heel gezellig. Gewoon top!
jente kuijlenburg
jente kuijlenburg
2023-08-19
Fijne vaklui, alleen ik kwam thuis met 2 mega brute lullen op m’n bovenbeen…