15 Fine Line tattoo ideeën en hoe voorkom je dat die van jouw vervagen.

Je hebt het vast wel voorbij zien komen de nieuwste trend met tattoos! Fine-line tatoeages.

Deze minimalistische tatoeages bestaan uit hele fijne lijntjes en worden gezet met de dunste tattoo naalden. Het is geen verrassing dat ze trending zijn, Ze maken veel precieze details mogelijk, en ze zijn gewoon ontzettend cool.

Vervagen Fine Line tatoeages eigenlijk sneller?

Het vervagen van een tatoeage is onvermijdelijk na verloop van tijd. Onze huid heeft een natuurlijk instinct om vreemde stoffen langzaam te verwijderen. De snelheid waarmee de tatoeage vervaagt hangt af van meerdere factoren. De plek op je lichaam waar de tattoo is gezet, de ervaring van de tatoeëerder en de hoeveelheid zonlicht de tatoeage te verduren krijgt.

 

Je kunt je tatoeages uiteraard beschermen als je ze goed onderhoud. Smeer je tattoo altijd in met een tatoeage vriendelijke zonnebrand met minimaal SPF 30 of meer. Heb je je tattoo pas geleden laten zetten? Adviseren wij om deze met SPF 50 in te smeren. Deze kan je bij ons in de studio kopen en is ook nog eens Vegan.  Je kan je tattoo uiteraard ook bij laten werken bij ons binnen 3 maanden. Mits je je tattoo goed hebt verzorgd.

Als je nog niet overtuigd bent dat dit je volgende (of eerste) tattoo word. Bekijk dan hieronder 

15 mooie fine-line tattoo ideeën en inspiratie.

Wil je graag een fine line tattoo helemaal op maat gemaakt? Vul dan even het afsprakenformulier in.