Waarom is een intake gesprek belangrijk?

Je bent al langere tijd op zoek naar een nieuwe tattoo of je staat op het punt je eerste tattoo te nemen maar iets houd je tegen.

Het kan zijn dat je teveel twijfelt over het ontwerp, of je idee. Soms speelt de plek op je lichaam ook een rol, en weet je niet goed op welke plek je de tattoo zou willen hebben.

Een intake gesprek kan je daarbij helpen!

Wat houd een intake gesprek eigenlijk in?

Tijdens een intake gesprek die geheel vrijblijvend en gratis is, ga je samen met één van onze artiesten je wensen bespreken onder het genot van koffie of thee.

De artiest gaat samen met jouw kijken of hij een uniek ontwerp kan creëren van je idee en deze zo goed mogelijk laten aansluiten op jou wensen. Voel je niet bezwaard om jouw mening te geven! Het is namelijk geen plak plaatje. De artiest zal uiteraard ook zijn advies over het ontwerp en plaatsing op je lichaam geven.

Omdat wij een privéstudio zijn werken we alleen op afspraak. Ook voor een intake gesprek word een afspraak gemaakt. Op deze manier heb je tijdens dit gesprek alle tijd om jouw wensen te bespreken met de artiest zonder dat de artiest of jij gestort word door andere klanten.

Ben je nog aan het twijfelen over je nieuwe of eerste tattoo? Dan helpen wij je graag verder. Maak via onderstaande knop een afspraak voor een gratis intake gesprek.