Onze fine-line artiest tats by randy

Randy is al bij ons vanaf het begin van tattoo studio Bruut Boskoop. Randy was 14 jaar werkzaam als media vormgever en illustrator en heeft voor diverse grote merken gewerkt. Hierdoor is Randy in staat om ideeën en wensen om te zetten in mooie passende ontwerpen.

Randy is een allround tatoeëerder, maar is een meester in fine-line tatoeages. Op maat gemaakte Fine line tatoeages zou hij het liefst elke dag willem tatoeëren.

Wat zijn fine line tatoeages?

In tegenstelling tot gekleurde tatoeages of tatoeages met dikke lijnen, veroorzaken fine line tatoeages minder stress op de huid en hebben ze dus minder tijd nodig om te genezen. Fine line tatoeages worden oppervlakkig getatoeëerd en vaak met de dunste naalden. Hierdoor kan er onwijs klein en fijn getatoeëerd worden.

Vanuit het oogpunt van de artiest ligt de grootste uitdaging van het werken met fijne lijnen in een zeer vaste en nauwkeurige hand. Deze stijl is lastig omdat het veel gemakkelijker is om fouten te maken dan bij dikkere lijnen of andere minder precieze tatoeage stijlen.

Fine line tatoeage Gouda zoetermeer Waddinxveen Boskoop

Ben je op zoek naar een elegante fine line tattoo in de omgeving Gouda, Waddinxveen, Boskoop of Zoetermeer? Dan helpt Randy je graag verder. Je kan ook een gratis intake boeken bij één van onze artiesten.