Een tattoo nemen tijdens de COVID epidemie?

Ben je van plan om een tattoo te nemen, maar twijfel je vanwege de Covid? Om klanten en onszelf te beschermen vinden we het belangrijk om de juiste hygi├źnemaatregelen te nemen. Dit verkleint het risico op verspreiding van het coronavirus.

Alle klanten word gevraagd niet te komen, of hun afspraak te verzetten als ze klachten hebben. Bij binnenkomst in onze studio is het verplicht om je handen te desinfecteren met de desinfectie pomp bij de deur.

Je komt altijd met max. 1 persoon naar de afspraak. In de studio is er genoeg ruimte om afstand te houden van elkaar. En blijf zoveel mogelijk op de aangewezen plekken zitten in de studio.

Tattoo studio Bruut in Boskoop is een priv├ęstudio. We werken dus alleen op afspraak.

Wil je toch graag wat meer informatie? Dan kun je ons altijd even mailen of bellen.